Friday, May 15, 2015

Osteopatija

Osteopatija - pirmasis mūsų atradimas. Visiškai atsitiktinai į rankas pakliuvo žurnalas "Mažylis" (beje, jame rašoma apie daugybę alternatyvios medicinos priemonių), kur radome savo osteopatės kontaktus.

Pirmasis apsilankymas buvo labai keistas, kadangi ji tik laikė rankas prie vaiko (buvo naudojama biodinaminė osteopatija)... ir už tai reikėjo mokėti 100 Lt... Protas kuždėjo, kad turėtume viską baigti, bet intuicija buvo teisesnė. Po antro - trečio seanso vaiko pusiausvyra ženkliai pagerėjo, po kiekvieno kito seanso pasijusdavo dar didesnis pagerėjimas (deja, laikinas). Bendrai paėmus, manau, kad vertėjo lankytis pas osteopatę.

Vieną kartą nuvykome į Kauną pas žymųjį osteopatą Artūrą iš Rygos, jis vedė seminarą ir priėmė mus. Palaikęs dukrytę ant rankų kelias minutes pasakė: "Tėvo močiutės skausmas"... Po to kalbėta apie mirusį vaiką... Iš pradžių buvo labai keista, bet laikui bėgant kitais metodais sužinojau, kad, kaip ir įtariau, turėjau persileidimą ir dukrytė nešė savo prosenelės skausmą (pirmą kartą sužinojau apie protėvių įtaką gyviesiems)...


No comments:

Post a Comment