Friday, May 15, 2015

Protėvių įtaka

Viena iš pamokų, kurią išmokau per mūsų kelionę - VISADA būtina mintyse priimti į savo šeimą ir prisiminti mirusius protėvius ar per anksti išėjusius vaikučius. Labai dažnai problemos kyla dėl to, kad vaikutis, su kuriuo patyrėt persileidimą (ar padarėt abortą), nori būti priimtas į šeimą. Turite jam suteikti vardą, užpirkti mišias (aišku, jose dalyvauti), pasikalbėti su kitais apie jį.

Svarbūs ne tik vaikučiai, bet ir kitos giminės. Mano mergytė nešė savo prosenelės sielvartą, o šis kilo dėl to, kad jai nebuvo leista išsikalbėti apie savo tėvo nužudymą. Ji šį skausmą kentė visą gyvenimą, jį nusinešė ir į kapus... Deja, jos nepasitenkinimą nuolat jautė jos dukra (mano anyta), kuri ją regėdavo sapnuose. Kad mergytės skausmas susijęs su prosenelės tėvu, sužinojome mano vyrui nuėjus į energetinės ajurvedos seansą. Po to karto užpirkome mišias, daug apie tai kalbėjome, anyta įsivaizdavo, kad leidžia išsikalbėti savo mamai... Po to ji ją susapnavo laimingą.

Išvada yra ta, kad norint pokyčių fizinėje plotmėje BŪTINA sutvarkyti dvasinius dalykus, nes jų nesutvarkius tvarkyk netvarkęs, vis tiek iki galo nebus sutvarkyta...

No comments:

Post a Comment